szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Két gázvezeték is megsérült ma reggel, amikor részben beomlott a 4-es metró Tétényi úti megállójának munkagödre - jelenti a HavariaPress.

További fejlemények
A friss részletekért kattintson ide!
Egy 160 és egy 80 milliméteres gázvezeték is megsérült, mikor leomlott a 4-es metró munkagödrének Fehérvári úti oldala. Az omlással keletkezett hordalékot egy kettétört, 300 milliméteres vízvezetékből kiömlő víz az épülő alagútba mosta. A helyszínen erős gázszag van, a tűzoltók vegyi felderítő csoportja folyamatosan ellenőrzi a gáz levegőben mérhető koncentrációját. Az omlás következtében a munkagödör betonszéle is megsérült: részben az is beomlott. Az elsődleges információk szerint az omlás idején senki sem tartózkodott a munkagödörben. A víz folyamatosan ömlik a 15-20 méter mély gödörbe, a helyszínen szakemberek próbálják megelőzni a további bajt.
© MTI - Füzesi Ferenc

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
2021-től új idők a számlázásban: mutatjuk az 5 legfontosabb változást

2021-től új idők a számlázásban: mutatjuk az 5 legfontosabb változást

Felmérés: A kereskedelmi dolgozók kétharmada nem tud elmenni nyaralni

Felmérés: A kereskedelmi dolgozók kétharmada nem tud elmenni nyaralni

Afrikában is lehet Forma–1-es futam

Afrikában is lehet Forma–1-es futam