szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Index ügyvédje úgy véli, a mostanában indult Zoom lenyúlta az Index szerkezetét, tördelését, betűit és navigációját.

- Nagyon örülnék, ha perre kerülne a sor. Kíváncsi lennék, hogyan védte le az Index ezeket a "szellemi tulajdonait", hogyan bizonyítja be az Index ügyvédje, hogy ők találtak fel az egész webet! - írja a hvg.hu médiabloggere.

Bejegyzését itt olvashatja, kattintson!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon

Mit hozhat még az Etarget az Indexnek?

A reklámpiacon az idén csak az online média képes növelni bevételeit. Az egyik internetes szegmensben, a keresőmarketing-piacon például egyenesen 250 százalékos a bővülés.

hvg.hu Gazdaság

Nobilis Kristóf, a magyar Murdoch

Magyarországon is egyértelműen koncentrálódik a pénzügyi médiapiac, akárcsak szerte a világban. A magyar gazdasági lapokban, portálokban és pénzügyi adatszolgáltatókban Nobilis Kristóf milliárdos látta meg elsőként a fantáziát, amit jól mutat, hogy az egykori CA-IB ügyvezető dinamikus terjeszkedésbe kezdett.

Vélemény

Az Index új ruhája

Hétfőn megújult az Index.hu portálja. Az új formai elemek diszkrétebbeknek tűnnek, hagyják, hogy – például blogok és videók formájában – a tartalmak maguk határozzák meg az új arculatot. E folyamatot azonban a szájt fődizájnere szerint tanulniuk kell még lapkészítőknek és böngészőknek egyaránt.

MTI/hvg.hu Itthon

Vihar az Index olajszőkítési írása körül

Az Index A Fortus nevében számláztam olajat c. cikkében arról írt, hogy egy békéscsabai vállalkozó, Milecz Zoltán a kilencvenes évek második felében 2, 5 milliárd forint értékben állított ki hamis számlákat olajkereskedő cégek, köztük a Fortus Rt. nevében. A cég 1995-ben alakult 45 százalékban a Gyurcsány Ferenc cégcsoportjába tartozó Altus Rt. tulajdonaként. A kormányszóvivői iroda kategorikusan cáfolja, hogy Gyurcsány Ferencnek köze lenne a Fortus-ügyhöz, szerintük politikai inditékai vannak az időzítésnek.

Majdnem Ferrari: teszten az új Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Majdnem Ferrari: teszten az új Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Sean Connery élete képekben

Sean Connery élete képekben

Bródy dalt írt az SZFE-s diákokról

Bródy dalt írt az SZFE-s diákokról