szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Három hónapon belül lezárhatják a Cozma-gyilkosság nyomozását - értesült a Népszabadság.

Mind az öt gyanúsított tagadja, hogy ő késelte volna meg a kézilabdásokat. A lap a gyanúsítottak ügyvédeitől megtudta: a letartóztatottak mindannyian elismerték, jelen voltak a kérdéses éjszakán a veszprémi bárban, részt vettek a diszkóban kitört verekedésben is, ám egyikük sem vállalta magára Marian Cozma és Ivan Pesic megkéselését, sőt erről egyik gyanúsított sem szolgált érdemi információval.

Az ügyvédek szerint a rendőrök továbbra sem találják a gyilkos eszközt, valamint a gyanúsítottak kérése ellenére eddig nem került sor poligráfos vizsgálatra, és a bűntett helyszínén sem rekonstruálták a történteket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Sport

Petre Cozma magyar kitüntetést kapott Bukarestben

A Magyar Sportért Emlékérem arany fokozatát adta át Petre Cozmának, a február 8-án Veszprémben meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázó édesapjának szombaton Bukarestben Gyenesei István önkormányzati miniszter.

MTI Itthon

Cozma-gyilkosság: fegyelmi vizsgálat a rendőrök ellen

Fegyelmi vizsgálatot rendelt el Bolcsik Zoltán dandártábornok, Veszprém megyei főkapitány azon szolgálaton kívüli rendőrök ellen, akik a veszprémi Cozma-gyilkosság idején a Patrióta bárban, illetve az utcán tartózkodtak.

MTI Sport

Háromszázezernél tart Cozma meze

Jelenleg háromszázezer forintnál tart Marian Cozmának, az MKB Veszprém és a román válogatott február 8-án meggyilkolt játékosának a meze az internetes árverésen.

MTI Itthon

Dokumentumfilm Cozma haláláról

Dokumentumfilmet forgat Marian Cozma tragikusan elhunyt veszprémi kézilabdázó pályafutásáról Kálomista Gábor, számos magyar film producere, akivel interjút közölt a Magyar Nemzet.

Koronavírusos a svéd királyi család két tagja

Koronavírusos a svéd királyi család két tagja

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát

Brüsszelben a B-tervet készítik elő magyar és lengyel blokkolás miatt

Brüsszelben a B-tervet készítik elő magyar és lengyel blokkolás miatt