szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azt is mondhatnám, hogy nincs sok új a Nap alatt, és ha tudni akarod, hogy mit hoz a holnap, lehet, hogy elég, ha elolvasod, hogy mi történt tegnap - írja az idei nyár legmelegebb napján internetes naplójában Gyurcsány Ferenc.

Az egykori miniszterelnök könyveket ajánl és olvasmányélményeiről számol be. Ortutay Gyula és Márai  Sándor naplóiról ír, utóbbitól idéz is: "Az ördögöt nem lehet Belzebubbal kiűzni. Az ördögöt csak hittel, emberiességgel, műveltséggel lehet kiűzni".

Zárásként pedig Fareed Zakaria, a Newsweek International szerkesztőjének A posztmodern Amerika című könyvére és Mihancsik Zsófia egyik elemzésére hívja fel a figyelmet, de bővebb ajánlót későbbre ígér.

"A melegben meg mindenki vigyázzon magára. Az is veszélyes lehet, nem csak a politika :)" - zárul a post.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Gyurcsány az MSZP vereségéről blogol

Gyurcsány Ferenc szerint a vasárnapi EP-választás után a szocialistáknak két lehetőségük van: módosítják álláspontjukat, és a választók visszajelzései alapján megpróbálnak igazodni a választói elvárásokhoz, vagy tudomásul veszik, hogy amiben hisznek, annak jelen pillanatban nincs többsége, de nem változtatnak az álláspontjukon. A volt kormányfő erről a blogjában írt kedden.