szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Magyar György ügyvéd lefoglaltatta azt a pajszert, amellyel nagy valószínűséggel agyonverték Balla Irmát - írta a hétfői Blikk.

Magyar György célja, hogy kiderüljön, Schöstein Sándor ártatlan édesanyja megölésében. Mint mondta, felkerestek egy vállalkozót, aki a gyilkosság idején Balla Irma szomszédságában dolgozott. "Lefoglaltattam azt a pajszert, amivel feltehetően megölték az asszonyt. Ezt az eszközt a szakértői intézetbe küldtük, hogy nézzék meg, rajta van-e Balla Irma DNS-nyoma" - mondta az ügyvéd a lapnak. A fideszes képviselőnőt 2007 áprilisában ölték meg, a gyanúsított egy év után a politikus fia lett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Balla Irma a fenyegetésekről Kósa Lajosnak is beszámolt

Kósa Lajos debreceni polgármestertől kért segítséget a meggyilkolását megelőző napon Balla Irma fideszes helyi önkormányzati képviselő - derült ki az áldozat lányának tanúvallomásából szerdán a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon.

MTI Itthon

Balla Irma fia szeretett gyilkososat játszani

Rendszeresen játszott szerepjátékokat, köztük gyilkossággal összefüggőeket is S. Sándor, akit édesanyja, Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádol az ügyészség - derült ki egy tanúmeghallgatás során szerdán, a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon, a tárgyalás második napján.

MTI Itthon

Továbbra is letartóztatásban Balla Irma fia

Nem helyezték szabadlábra Balla Irma egykori debreceni fideszes önkormányzati képviselő fiát, akit anyja meggyilkolásával vádolnak; a védői előterjesztést a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság szerdán elutasította.

Hogyan kóstoljunk gint? - elméleti és gyakorlati útmutató

Hogyan kóstoljunk gint? - elméleti és gyakorlati útmutató

Elhunyt Németh János, az Alkotmánybíróság egykori elnöke

Elhunyt Németh János, az Alkotmánybíróság egykori elnöke

A járvány a metróközlekedést is veszélyezteti

A járvány a metróközlekedést is veszélyezteti