szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Népszava információi szerint pénteken jelenti be a főigazgató az orvosoknak a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb nőgyógyászatának várható kiszervezését.

Az napilap úgy tudja: az osztály működtetésének magánkézbe adásáról már májusban megkezdődtek a tárgyalások, az orvosok és a szakdolgozók azonban most értesülnek a várható változásról. A 35-40 fős orvosi-ápolói csapat az intézményben maradhat, alkalmazási jogviszonyuk azonban egyelőre még nem tisztázott - írja a Népszava.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Újra működik a pszichiátria a Kútvölgyiben

Megkezdte tevékenységét a Kútvölgyi Kórház pszichiátriai osztálya, amely az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Központ (OPNI) 61 aktív kórházi ágyának átvételével létesült - jelentette be Horváth Ágnes egészségügyi miniszter.

MTI Gazdaság

A Kútvölgyi kórház megszerzése esetén eladható a János egy része

A Kútvölgyi úti kórház önkormányzati tulajdonba kerülésétől függ a János kórház területének, ingatlanainak további sorsa - jelentette ki Szolnoki Andrea. A Semmelweis Egyetem (SE) vezetése ragaszkodik a Kútvölgyi Klinikához - nyilatkozta Stubnya Gusztáv, az egyetem stratégiai főigazgatója.