szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mikóczy Zoltán ismét egyedüli tulajdonosa Overdose-nak, amely mind a 12 futamát megnyerte pályafutása során.

Ezt Mikóczy és két szlovákiai üzletember társa közös közleményben tudatta kedden a ló hivatalos honlapján, a PannoniaOverdose.hu-n. "Mario Hoffmann, Czucz István és Mikóczy Zoltán 2009. december 14-én kiértékelték az együttműködést és minden körülmény figyelembe vétele mellett megállapodtak annak megszüntetésében" - olvasható a közleményben.
   
A tavaly áprilisban kötött szindikátusi szerződés felbontásának közlésével meg kellett várni a pénzügyi kötelezettségek rendezését, ezért csak most hozták nyilvánosságra azt a felek. Overdose sérülése miatt április óta nem versenyzett, de a tervek szerint tavasszal visszatérhet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!