szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az MSZP levélben tájékoztatja a nyugdíjasokat az őket érintő, a pártok által kínált különböző lehetőségekről; erről Lendvai Ildikó nyilatkozott.

Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke elmondta, hogy a tervek szerint még a héten 1,7 millió nyugdíjas háztartásba juttatják el levelüket a postával való megállapodás alapján. A szocialisták címlista nélkül küldenek levelet, ezt azok kapják meg, akiknek a postás viszi ki a nyugdíjat. Lendvai szerint a következő időszak egyik legfontosabb témája, melyik pártnak milyen a koncepciója a nyugdíjasok sorsát illetően, ezért az MSZP is fontosnak érzi az érintettek tájékoztatását. 
   
A Fidesz kedden jelentette be, hogy levélben tájékoztatja a nyugdíjasokat az őket érintő vállalásairól. Az ellenzéki párt szerdára konzultációt hívott össze a nyugdíjas szervezet képviselővel; Bajnai Gordon miniszterelnök pedig csütörtökön találkozik az Idősügyi Tanács résztvevőivel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!