szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elindult az Országos Választási Iroda (OVI) új, az áprilisi országgyűlési választásra készített világhálós oldala - jelentette be Virág Rudolf, az OVI vezetője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Az oldalon (www.valasztas.hu) elérhető internetes felület egyszerű, áttekinthető, és a korábbi választások alkalmával megszokott menürendszerrel érhető el. A gyengénlátók számára önálló felületen is olvashatók az információk.  A honlapon a választással kapcsolatos összes szabály megtalálható: olvashatók a törvények, a rendeletek és a későbbiekben majd a legfontosabb OVI-intézkedések is. 
  
Sólyom László köztársasági elnök pénteken tűzte ki az országgyűlési választások időpontját, az első fordulót április 11-én, a másodikat április 25-én tartják. A honlapon megtalálható a választási folyamatra vonatkozó összes lényeges időpont is. Az internetes oldal a tavalyi európai parlamenti választásra már kiegészült a Google szolgáltatásaival, így kereshetőek a legfontosabb adatok.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!