szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rendhagyó országos téli kampányt indított a Magyar Kerékpárosklub, céljuk eloszlatni a téli bringázás körüli tévhiteket.

A szervezők tájékoztatása szerint a vasárnap elkezdődött és péntekig tartó "Bringázz hóBam is" elnevezésű hatnapos akció keretében minden napra kijelöltek egy témát, amely köré programokat szerveznek, illetve szakembereket, aktív bringásokat kérdeznek.

Vasárnap a túrázás, a következő napokon pedig a kerékpárral való munkába járás, az öltözködés, a bringázás közösségformáló ereje, a biciklizés és az egészséges életmód kapcsolata, végül pénteken a kerékpár karbantartásának kérdései kerülnek sorra. 

A hagyományos Bringázz a munkába kampánytól eltérően a téli csak egy hétig tart, nincs verseny és nyeremények sem várnak a résztvevőkre, viszont a kilométereket továbbra is lehet vezetni a kampány honlapján (bam.hu).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!