szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hetente legalább tíz autó érkezik a Magyar Autóklub szerelőműhelyébe kátyúk okozta sérülések miatt. Önnek mennyi kárt okoznak a téli úthibák?

Inkább egy hosszabb kátyús útszakasz, mint egyetlen gödör - véli a Magyar Autóklub szakembere. Az Autóklub szerelőműhelyében már semmilyen sérülésen sem csodálkoznak. Egy-egy óvatlan kormánymozdulat százezer forintos károkat okozhat. Erről szól alábbi videoriportunk, amiről azonban kollégánknak nem sikerült meggyőznie a Budaörsi úton őt körülvevő radikális tinédzsereket. A kamerájával az úttestet pásztázó munkatársunkat hárman fogták közre, mivel azt hitték, az ő kis csoportjukat filmezi titokban, amint az utcán Budaházy szabadulásáért kampányolnak. Miután az esetet többszöri nekifutásra sem sikerült tisztázni, foguk közt szűrve a szavakat, elmondták véleményüket lapunkról. Ennél több szerencsére nem történt, így olvasóink megnézhetik budapesti kátyúriportunkat.VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Nyomvályú, kátyú, pocsolya - vezetéstechnika

A hazai utakon gyakori az úthiba, a nyomvályú, a kátyú. Az évszak sajátosságainak megfelelően a víz és latyak megjelenése ezeken a felületeken tovább bonyolítja a helyzetet. Vezetéstechnikai tanácsok esős napokra.

MTI Gazdaság

Beszállt a román kátyúbizniszbe a Vegyépszer

Az idén 85 millió lej – több mint 23 millió euró – értékű útjavítási munkálatokat végeznek idén Romániában a Vegyépszer Zrt. csíkszeredai és nagyváradi leányvállalatai – adta hírül pénteken a Krónika című napilap.