szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Bel Ami című film forgatásáról tartott hazafelé egy kétlovas konflis a Petőfi hídon 2010. április 1-jén, amikor hátulról belerohant egy személygépkocsi.

A lovaskocsi hajtója az ütközés következtében leesett és súlyosan megsérült. Az ütközéstől megvadult lovak a széttört hintóval a híd budai végéig száguldottak. A fülkében ülő fiatal nő, aki egyébként a hajtó lánya, fékezte meg a megbokrosodott lovakat. A lovaskocsi súlyosan sérült hajtóját egy épp a hídon közlekedő mentő személyzete kezdte ellátni, majd egy másik mentő szállította a János kórházba.

©
©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Karrier

Semmi nem védte a padlástérbe zuhanó munkást

Semmi nem védte a leeséstől azt a férfit, aki munkavégzés közben egy ablakpárkányról a padlástérbe zuhant kedden Budapesten egy Haller utcai házban - közölte az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség.

MTI Itthon

Házfalnak ütközött egy teherautó a 6-oson

Út menti épületnek ütközött egy pótkocsis teherautó kedd délelőtt a 6-os úton Kakasd belterületén, a balesetben a járművet vezető férfi súlyos sérülést szenvedett.

HavariaPress Karrier

Lezuhant egy munkás egy Haller utcai építkezésen

Súlyosan megsérült az a munkás, aki egy Haller utcai építkezésen zuhant le egy ház tetejéről. A sérültért mentőhelikopter érkezett, mely az Üllői úton szállt le - értesült a HavariaPress.

Már csak a magyarok 5 százaléka nem használt soha bankkártyát

Már csak a magyarok 5 százaléka nem használt soha bankkártyát

Tüntetők foglaltak el egy kormányzati épületet Örményországban

Tüntetők foglaltak el egy kormányzati épületet Örményországban

Mégsem lesz benne az oltás típusa a védettséget igazoló okmányban

Mégsem lesz benne az oltás típusa a védettséget igazoló okmányban