szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vasárnapi urnafelnyitást követően hírfolyammal és személyre szabható szolgáltatással jelentkezik a hvg.hu, így olvasóink az összes állva maradt választókerület eredményének alakulását élőben követhetik.

A hvg.hu a kampánycsend vasárnapi feloldását követően azonnal elindítja hírszolgáltatását. Átszabott címlapunkon könnyen követhetik, hogy éppen hány mandátum megszerzésénél járnak a parlamentbe bekerült pártok.

Ha néhány egyéni választókerületi eredményre különösen kíváncsiak (vagy akár az összesre), személyre szabható oldalunkon követhetik a legfrissebb eredményeket. (Az általunk is használt, részeredményeket összesítő rendszer - az OVB ígéretei szerint - vasárnap 19 óra után 20-30 perccel indul be.)

Munkatársaink - akárcsak két hete - élő videoközvetítés keretében tudósítanak a választási helyszínekről, ezekről a helyszínekről folyamatos hírekkel és fotókkal jelentkezünk.

Figyelemmel kísérjük a közösségi oldalakon zajló üzengetéseket, címlapunkon szemlézni fogjuk az ezzel kapcsolatos Twitter-bejegyzéseket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már tárgyalnak a jövő évi minimálbérről és bérminimumról

Már tárgyalnak a jövő évi minimálbérről és bérminimumról

900 lóerő talán már elég lesz az új M5-ös BMW-ben

900 lóerő talán már elég lesz az új M5-ös BMW-ben

Keményen nekimentek Palkovicsnak a közalkalmazotti jogviszonyukat elvesztő akadémiai dolgozók

Keményen nekimentek Palkovicsnak a közalkalmazotti jogviszonyukat elvesztő akadémiai dolgozók