szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Új média- és hírközlési hatóságot alakíthat ki az Országos Rádió és Televízió Testületből, illetve a Nemzeti Hírközlési Hatóságból kormányra lépése után a Fidesz - írta saját értesülésre hivatkozva kedden a stop.hu.

A hírportál információi szerint az új szuperhatóság nemcsak a frekvenciával rendelkező médiumokkal foglalkozna, hanem jogkörét kiterjesztenék az internetes tartalomszolgáltatásra is. A létrejövő csúcsszerv vezetésére Szalai Annamária, a médiahatóság fideszes delegáltja a legnagyobb esélyes. Két lehetőségről tud a portál. Az egyik verzió szerint teljesen megszüntetnék a pártdelegált rendszert, és csak a szakmai szervezet küldötteiből állna az új szuperhatóság, de van olyan elképzelés is, hogy delegáltjaik révén a pártoknak is hagynak beleszólást az ügyekbe. A szervezetek összevonása megoldaná azt a problémát, hogy jelentős végkielégítés nélkül elküldhessék a Nemzeti Hírközlési Hatóság 2013. december 31-éig kinevezett elnökét, Rozgonyi Krisztinát - olvasható a portálon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Motorbalesetben 43 évesen meghalt Veréb Krisztián kajakozó

Motorbalesetben 43 évesen meghalt Veréb Krisztián kajakozó

Jön a digitális euró, és ami jó hír, hogy olcsóbban is lehet majd vele fizetni

Jön a digitális euró, és ami jó hír, hogy olcsóbban is lehet majd vele fizetni

Trump „egy Trump nevű ürgére” szavazott az elnökválasztáson

Trump „egy Trump nevű ürgére” szavazott az elnökválasztáson