szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bencze József szerint alaptalan és nemtelen, a kampányidőszakra, illetve a kormányváltásra időzített támadás folyik ellene, ugyanúgy, mint a budapesti rendőrfőkapitány ellen; az országos rendőr-főkapitány szerdán azt mondta az MTI-nek, sejti, hogy kik állhatnak a lejáratási kísérlet hátterében.

A Dunakeszi Kutyavezető-képző Központ területén tartott nyílt napon megjelent Bencze József dandártábornok úgy fogalmazott: a támadások hátterében minden valószínűség szerint az elmúlt időszakban felderített, a BKV-s ügyhöz hasonlóan nagy súlyú bűnügyekben érintett személyek állhatnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HavariaPress Itthon

Elrendelték a nyomozást Bencze ügyében

Ismeretlen tettes ellen rendelte el a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali visszaélés és hűtlen kezelés gyanúja miatt annak a feljelentésnek a kapcsán, amelyet Bencze Józseffel szemben tettek. Gyanúsított nincs - tudta meg a HavariaPress.

HavariaPress Itthon

Gazdasági ügyekben jelentették föl Bencze Józsefet

Több rendbeli hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt följelentették az országos rendőrfőkapitányt - értesült a HavariaPress. A Központi Nyomozó Főügyészségre szerdán este érkezett e-mailen a feljelentés, amit ma reggel már iktattak is.

Százmilliós osztalékot fizetett Rákay Philip tanácsadó cége

Százmilliós osztalékot fizetett Rákay Philip tanácsadó cége

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten, majd betelefonált a rendőrségre

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten, majd betelefonált a rendőrségre

Már le is töltheti telefonjára az iPhone 12 háttérképeit

Már le is töltheti telefonjára az iPhone 12 háttérképeit