szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gyurcsány Ferenc dolgozatot ír, konzultációt szervez és véleményeket vár.

A kampányban azzal szembesültem, hogy sokszor nagyobb igény volt önmagunkról, az MSZP-ről beszélni, mint ellenfeleinkről – kezdi hosszú ideje poszt nélkül maradt blogjának új bejegyzését Gyurcsány Ferenc.

A politikus azt írja: most eljött a megbeszélés ideje, s ő is dolgozik saját értékelésén. Egyúttal jelzi, ezzel kapcsolatban kíváncsi mások (párttagok, támogatók) véleményére.

Nem most kezdte
©

Tervei szerint ezzel kapcsolatban először pártja tagjaival beszél majd, s nyilvános beszélgetést is tervez. Megad egy e-mail címet is, melyen erre a konzultációra lehet jelentkezni. A résztvevők között élethelyzetük, hátterük alapján válogatnak majd. Ennek érdekében a név mellett foglalkozást, lakhelyet és életkort is kérnek a jelentkezőktől.

Aki nem tud/akar részt venni, írásban is véleményezheti a dolgozatot. S legvégül Gyurcsány Ferenc azt is jelzi: önkéntesek jelentkezését is várja, akik segítenek neki a beérkező levelek kezelésében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Spacex már a fegyverkezési versenyből sem tud kimaradni

A Spacex már a fegyverkezési versenyből sem tud kimaradni

Mi az az extra csík az új iPhone-ok oldalán? Az európai modelleken miért nincs ott?

Mi az az extra csík az új iPhone-ok oldalán? Az európai modelleken miért nincs ott?

Rá sem lehet majd ismerni a ferihegyi gyorsforgalmira

Rá sem lehet majd ismerni a ferihegyi gyorsforgalmira