szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Széles egyetértés alakult ki a debreceni közgyűlésben arról, hogy ne jelöljenek ki prostituáltak számára türelmi zónát a városban; az ügy a csütörtöki ülésen a városi rendőrkapitány éves beszámolója kapcsán vetődött fel.

Bazsa György (MSZP), az önkormányzat etikai bizottságának elnöke az ülésen elmondta: a rendőrkapitány bizottsági meghallgatása után a kérdésben konszenzus alakult ki, miszerint nem javasolják türelmi zóna kijelölését. Szabó Gyula fideszes képviselő hozzászólásában közölte, hogy egy kijelölt türelmi zóna más települések prostitúciós problémáit Debrecenbe vinné, és egy ilyen terület más bűncselekményeknek is a "melegágya", a tiszántúli központja lenne.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Emberkereskedelem ügyében nyomoznak Nógrádban

A bűnbanda tagjai ellen emberkereskedelem, kitartottság és kerítés, valamint más bűncselekmények miatt folytatják az eljárást. Az egyik bandatag ellen 2007 júniusában prostituáltakból álló hálózat működtetése és hamis pénz forgalmazása miatt már eljárást indított a rendőrség..

hvg.hu Itthon

A szaxi három, a szex négy a Nyugatinál - rejtett kamerás videó

„A prostitúció, akárcsak a hajléktalanság, társadalmi probléma, de az utcán van, mindenki látja, ezért rendőrért kiáltanak” – mondja Tóth Béla ezredes, a BRFK bevetési főosztályának vezetője, aki úgy véli, a rendőrök nagy fába vágják a fejszéjüket, amikor megpróbálják megakadályozni, hogy a Nyugati pályaudvar aluljárója naponta ideiglenes türelmi zónává változzon. Videós munkatársunk rejtett kamerával járt a helyszínen

Bulgária is szigorít, megbetegedett a kormányfő

Bulgária is szigorít, megbetegedett a kormányfő

Szokott YouTube-videókat tölteni? Lehet, hogy ezentúl nem fog

Szokott YouTube-videókat tölteni? Lehet, hogy ezentúl nem fog

Merkel: Drámai a helyzet

Merkel: Drámai a helyzet