szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nevetségesnek és mondvacsinált ügynek nevezte Szabó Zoltán volt szocialista országgyűlési képviselő, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként idézte be kihallgatásra.

A politikus az eljáró hatóság épülete előtt, a kihallgatása előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: sem visszaélést, sem bűncselekményt nem követett el, politikai támadás áldozata. "Nem az én szégyenem, hogy gyanúsítotti kihallgatásra idéztek" − jelentette ki Szabó Zoltán, majd hozzátette, félő, hogy nem ő lesz az utolsó szocialista politikus, akit ilyen módon megpróbálnak hírbe hozni.

Bejelentette: az MSZP honlapján csütörtöktől Célkeresztben címmel egy olyan rovatot hoztak létre, ahol minden "hasonló módon" meggyanúsítottt szocialista politikus dossziéját közzéteszik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Szabó Zoltán Orbán "elszólásairól"

Orbán Viktor a családja gazdagodását vizsgáló parlamenti bizottság előtt több ízben nem mondott igazat - állította Szabó Zoltán, a bizottság tagja.

MTI Itthon

Szabó Zoltán nem fújta meg az alkoholszondát

Nem fújta meg az alkoholszondát Szabó Zoltán (MSZP) országgyűlési képviselő egy közúti ellenőrzésen a fővárosban, a képviselő azt mondta, nem akart élni mentelmi jogával, de az őt igazoltató rendőr "nem nagyon ragaszkodott" a megszondáztatásához.

MTI Itthon

Répássy személyesen kér bocsánatot Szabó Zoltántól

A Fidesz országgyűlési képviselője megerősítette a Népszabadság keddi számában megjelenteket, miszerint személyesen kér majd elnézést Szabó Zoltántól, amiért hazugsággal vádolta az Orbán-szőlők ügyében.

MTI Itthon

MSZP: Szabó Zoltán hibázott

AZ MSZP országgyűlési képviselője, Szabó Zoltán hibázott, amikor nem fújta meg az alkoholszondát, a szocialista frakció véleménye azonban továbbra sem változott: a képviselőknek minden ilyen esetben meg kell fújni a szondát - közölte Burány Sándor, a párt parlamenti frakcióvezető-helyettese.

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Supermant csinált Orbán Viktorból drMáriás

Supermant csinált Orbán Viktorból drMáriás

Nyárra éledhet újra a szállodaipar, ha idejében feloldják a korlátozásokat

Nyárra éledhet újra a szállodaipar, ha idejében feloldják a korlátozásokat