szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Beszakadt egy családi ház udvara egy nő alatt Ercsiben, az ingatlan tulajdonosa mellkasig zuhant a földdel fedett gödörbe; az asszony könnyebb sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség szerdán.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egy építő vállalkozó ellen indított nyomozást - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az elsődleges megállapítás szerint a telken családi házat építő vállalkozó egy nagy gödröt ásott, s abba dózerolta a korábban ott álló vályogházat, annak berendezésével és az építési törmelékkel együtt. Ez a földdel fedett terület szakadt be a tulajdonos alatt - közölte a szóvivő. A vállalkozóval szemben a dunaújvárosi rendőrkapitányság elrendelte a nyomozást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csikász Brigitta Itthon

Gödörbe temetett vályogház miatt süllyed egy lakópark

Megsüllyedt egy korábban sittel és háztartási lomokkal betemetett gödör fölött épült lakópark talaja. Bútorokat, hűtőszekrényt, számítógép-monitort és permetezőszereket is temettek a gödörbe, a szakértő veszélyesnek és szabálytalannak minősítette ezt a deponálási módszert. A hatóságok egy évig a szájukat tátották.

MTI Itthon

Villám csapott egy tűzoltó sisakjába

Megfigyelésre kórházba szállították azt a tűzoltót, akit Ercsiben egy gyermeknapi rendezvényen tartott bemutatón áramütés ért a tűzoltóautó emelőkosarában - tájékoztatta az országos katasztrófavédelem szóvivője szombaton az MTI-t. Az ügyben vizsgálat indult.

MTI Itthon

Áram volt az ercsi permetező férfi kerítésében

Előzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság szerdán azt a 34 éves ercsi asszonyt, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott egy 39 éves ercsi férfit, hogy az a helyszínen meghalt - közölte a rendőrség szerdán este.

hvg.hu Itthon

Riasztót nem akart, bejelentést sem tett az agyonvert férfi

Nem akarta házát riasztókészülékkel felszereltetni az Ercsiben május 23-án agyonvert férfi, bár többször is felajánlották neki, hogy így védekezzen a lopások ellen. A hvg.hu-val a rendőrség azt közölte, hogy a férfi az önbíráskodás előtt nem tett bejelentést lopásról a hatóságnál.

2021-ben berobban az elektromos autók piaca

2021-ben berobban az elektromos autók piaca

Viszlát, erdőirtás? Laboratóriumban nyomtatnának fatárgyakat

Viszlát, erdőirtás? Laboratóriumban nyomtatnának fatárgyakat

Több ezer adag érkezik Magyarországra egy koronavírus elleni gyógyszerből

Több ezer adag érkezik Magyarországra egy koronavírus elleni gyógyszerből