szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Őrizetbe vette kedden a Központi Nyomozó Főügyészség Horváthné Fekszi Mártát, a Külügyminisztérium volt államtitkárát a moszkvai magyar nagykövetség egyik ingatlanának eladásával összefüggésben.

A Központi Nyomozó Főügyészség egyelőre továbbra sem kommentálta hivatalosan a történteket, ugyanakkor az MTI úgy tudja, hogy hasonlóan a volt külügyi államtitkárhoz, Székely Árpád korábbi nagykövet és Tátrai Miklós, a vagyonkezelő volt vezérigazgatója ügyében is a kényszerintézkedés mellett döntött a nyomozóhatóság.    

Horváthné Fekszi Márta ügyvédje, Papp Gábor az MTI-nek megerősítette az MTV Híradójának értesülését, miszerint ügyfelét a nap folyamán bűnsegédként elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a főügyészség.

Mint azt korábban megírtuk, Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezérigazgatóját is őrizetbe vették. A sukorói beruházás kapcsán már hűtlen kezeléssel meggyanúsított Tátrait most a moszkvai kereskedelmi képviselet épületének eladásával kapcsolatban vették elő.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Tátrait, Fekszit és Székely Árpádot kihallgatja a főügyészség

Ezekben a percekben gyanúsítottként hallgatják meg a Központi Nyomozó Főügyészségen Horváthné Fekszi Mártát, a Külügyminisztérium volt közigazgatása államtitkárát, Székely Árpád egykori moszkvai nagykövetet és Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezérigazgatóját, aki a sukorói beruházás kapcsán már gyanúsított a moszkvai kereskedelmi képviselet eladásával kapcsolatban - értesült a hvg.hu. A főügyészség szóvivője, Fazekas Géza nem kívánta kommentálni a hírt.