szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A nemzeti kormányzás első éve címmel ma tartják a kilencedik kötcsei találkozót, ahol Orbán Viktor kormányfő mellett Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter zárt körben értékeli majd a tavalyi választás óta eltelt időszakot.

Ma tartják a kilencedik kötcsei találkozót. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke korábban azt közölte, hogy az alapítvány és a Hermina Szalon magánrendezvényén elhangzottakról tájékoztatni fogják a sajtót. 

A kötcsei pikniket 2004 óta rendezik meg fideszes politikusok és a jobboldali értelmiségi holdudvar részvételével a Somogy megyei településen; a tanácskozások nem nyilvánosak. A most vasárnapi lesz a kilencedik találkozó, tavaly ugyanis két alkalommal is megszervezték. A legutóbbi rendezvényen, 2010 szeptemberében a nemzeti kormányzásról tartott előadást Orbán Viktor.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

Tüntetők foglaltak el egy kormányzati épületet Örményországban

Tüntetők foglaltak el egy kormányzati épületet Örményországban

Több országból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra

Több országból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra