szerző:
Bors

Rogán Antal, az V. kerület fideszes polgármestere a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájában szerepel majd felesége és kutyája, Krumpli oldalán - számolt be a Bors.

Szappanoperaszínész lesz Rogán Antal, a Fidesz V. kerületi polgármestere és felesége, Cecília. A politikus ma forgat a Kossuth téren, a Jóban Rosszban stábjával.

A történet szerint Konrád főorvoson két rezidens áll majd bosszút a hónapokon át tartó szívatás miatt, azzal, hogy elkábítják a doktort és lakókocsiját a Parlament elé vontatják. A fõorvos a Kossuth téren szembetalálkozik a kutyáját sétáltató Rogánnal, akivel rövid szóváltásba keveredik. A jelenet ősszel kerül adásba. A Bors értesülései szerint Rogán egyébként feleségének, Cecíliának kedvez a szereppel, aki gyerekként nagyon szeretett volna egy sorozatban játszani.

A szereplésért pénzt nem kapnak, Rogán egyébként is szívesen jelenik meg magánemberként a nyilvánosság előtt. Korábban feleségével a Mr és Mrs című celebvetélkedőben volt látható, a Playboyban pedig a Csillagok háborúja című film híres robotjaival, R2D2-vel és C- 3PO-val fotózkodott.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!