szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Súlyosbította börtönbüntetését, szerdán a Szegedi Ítélőtábla annak a férfinek, aki folyamatos kölcsönökkel 36 és félmillió forint kárt okozott egy német ismerősének - értesült a HavariaPress.

Háromról négy év börtönre súlyosbította az elsőfokú ítéletet a Szegedi Ítélőtábla annak a kiskőrösi férfinek az ügyében, akit folytatólagosan elkövetett csalással vádoltak. Az ügyészség szerint a büntetett előéletű vádlott több alkalommal kölcsönt vett fel egy Németországban élő ismerősétől, és azt ez idáig nem adta vissza, így a sértettnek 36 és félmillió forint kára keletkezett. A Csongrád Megyei Bíróság már első fokon arra kötelezte a vádlottat, hogy a kölcsönügyletekkel kapcsolatos kárt térítse meg kamatostól, és ezt a döntést az ítélőtábla most helyben hagyta. Az ítélet jogerős.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyarországon a felfrissített kombi Mercedes E-osztály

Magyarországon a felfrissített kombi Mercedes E-osztály

Egészen elképesztő mértékben, 428%-kal ugrott meg a profit a Nintendónál

Egészen elképesztő mértékben, 428%-kal ugrott meg a profit a Nintendónál

Duma Aktuál: Hogyan tiltakozzunk szobordöntések helyett?

Duma Aktuál: Hogyan tiltakozzunk szobordöntések helyett?