szerző:
Klubrádió
Tetszett a cikk?

További tárgyalásokban bízik a Független Rendőr Szakszervezet főtitkára annak ellenére, hogy a miniszterelnök szóvivője útján azt üzente, részéről befejezettnek tekinti a rendvédelmi dolgozókkal való egyeztetést.

Pongó Géza a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában azt mondta, nem zárkóznak el a megmozdulásoktól, de mint mondta, nem ez a cél. A cél, hogy a megfelelő életpályamodell és a szolgálati nyugdíjrendszer is elfogadható legyen. Kitartanak emellett akkor is, ha ez utóbbira már kicsi az esély. Hozzátette: nemzetközi jogi fórumokig is hajlandóak elmenni.

Korábban Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője közölte, nem tárgyal a továbbiakban a kormányfő a rendvédelmisekkel a szolgálati nyugdíjjal és a szolgálati törvénnyel kapcsolatban. A szóvivő a rendvédelmi dolgozók érdekképviseleti fóruma vezetőjének, Powell Pálnak azt írta: „Miniszterelnök úr világossá tette, hogy a kormány meghozta a nyugdíjrendszer biztonságba helyezéséhez szükséges döntéseket, és hogy közös célunk a rendvédelmi dolgozók jobb, méltóbb munka- és életkörülményeinek megteremtése, valamint az ehhez szükséges életpályamodell kialakítása”.

Követelések hosszú sora
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hamis Pfizer-vakcinákra bukkantak Lengyelországban és Mexikóban

Hamis Pfizer-vakcinákra bukkantak Lengyelországban és Mexikóban

Doku360: A család sem aludna jól, ha azon aggódnék, hogy ez kockázatos

Doku360: A család sem aludna jól, ha azon aggódnék, hogy ez kockázatos

Telex: Díjazást ígér a kormány az orvosoknak, ha kínai vakcinával oltanak

Telex: Díjazást ígér a kormány az orvosoknak, ha kínai vakcinával oltanak