szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

"Marhaság" – idézte az Olajfaló című Heti Válasz-cikkről Bajnai Gordon volt kormányfő véleményét Oszkó Péter egykori pénzügyminiszter csütörtökön. A hetilapban idézett titkos szövetségről még Bajnai sem tud – mondta Oszkó.

A Heti Válasz legfrissebb számában azt írta, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő olyan szervezet kialakításán dolgozik, amely az olasz Olajfa szövetség mintájára működne. A lap úgy tudja, hogy ezt a szövetséget Bajnai Gordon vezetné. Oszkó Péter az MTI-nek azt mondta, meglepte a hír, ezért felhívta a külföldön tartózkodó Bajnai Gordont. A telefonbeszélgetésen kiderült, olyan "titkos szövetségről" lehet szó, amelyről még Bajnai Gordon sem tud – közölte. Oszkó Péter hozzátette: a volt miniszterelnök marhaságnak nevezte a hetilap cikkében írtakat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!