szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nem csengtek egybe Bojár Iván András és a városvezetés elképzelései olyan mértékben, hogy a városarculati tanácsadót kellőképpen foglalkoztatni lehessen a Városházán - indokolta Tarlós István főpolgármester hétfőn újságírói kérdésre azt a korábbi hírt, amely szerint 2011. december 31-ével szerződést bontott a tanácsadóval.

A főpolgármester "tehetséges embernek" nevezte Bojár Iván Andrást, de jelezte, hogy nem értettek egyet minden vonatkozásban. Mint mondta, olyan is előfordult, hogy joggal elvárta volna, hogy pontosítson olyan újsághíreket, amelyeket "neki belső kötelessége lett volna pontosítani".

Tarlós István azt nem közölte, hogy melyik esetre gondol. Fő okként azt nevezte meg, hogy a városarculati tanácsadó és a városvezetés elképzelései nem csengtek olyan mértékben egybe, hogy ki tudják használni a tanácsadó kapacitását. Kitért arra is, hogy semmiféle személyes konfliktusról, ellentétről nincs szó.

Tarlós István október végén bontott szerződést Bojár Iván Andrással 2011. december 31-ével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!