szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Nem kezdődött meg Stadler József és társai másodfokú tárgyalása Szegeden. Az adócsalással vádolt vállalkozó kórházban fekszik, vádlott társai pedig nem érkeztek még meg, a köd miatt késnek.

Csütörtökön délelőtt 9 órakor kezdődött volna a Szegedi Ítélőtáblán a jelentős adócsalással vádolt, s nem jogerősen 4 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélt Stadler József és társainak másodfokú büntetőpere.

A tárgyalás megkezdése előtt derült ki, hogy a vállalkozó a dunaújvárosi kórházban fekszik. Védői jelen vannak, ezért nélküle is elkezdhetnék a tárgyalást, ám a másik két vádlott sincs jelen, s ügyvédjeik sem értek még oda a tárgyalásra. Az ügyvédek azt közölték telefonon Stadler egyik védőjével, hogy a köd miatt késnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!