szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Nézőpont Intézet cége, a Médianéző Kft. nyerte évi 360 millió forintért az egységes kormányzati médiafigyelésre és -elemzésre, valamint médiahatás-vizsgálatra kiírt közbeszerzési pályázatot - írta a Magyar Nemzet és a Népszabadság csütörtökön.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtóosztálya a Népszabadsággal azt közölte, hogy a Médianéző Kft. egyedül tett ajánlatot, a cég havi nettó 30 millió 312 ezer 500 forintért vállalta a feladatot. A megbízás a lap információi szerint decemberben, legkésőbb januárban indul és várhatóan 2014 végéig tart.

A minisztériumi indoklás szerint a kormányzat a gazdaságosabb működés és a közpénzek hatékonyabb felhasználása érdekében a médiafigyeléssel kapcsolatos tevékenységet az egyes tárcáktól elvonva, központosítottan kezeli a jövőben, egységes rendszer jön létre, amely a kormányzati munka gördülékeny elvégzéséhez szükséges, költséghatékony szolgáltatást nyújt. A kormányzati médiamonito­ring rendszer szolgáltatásait nemcsak a Miniszterelnökség és a minisztériumok, hanem a kormánybiztosok, a kormányhivatalok és a külképviseletek is igénybe vehetik - írta a Népszabadság.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sikeres szívműtétet hajtottak végre Fülöp hercegen

Sikeres szívműtétet hajtottak végre Fülöp hercegen

Orbán Viktornak volt egy kis ideje szidni a Néppártot és az "LMBTQ-őrületet"

Orbán Viktornak volt egy kis ideje szidni a Néppártot és az "LMBTQ-őrületet"

Lőrinc László: Kutyák, karavánok és szekták az SZFE-ügy árnyékában

Lőrinc László: Kutyák, karavánok és szekták az SZFE-ügy árnyékában