szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az elmúlt három napban két - három centiméternyi hó hullott Dobogókőn, és jelenleg is havazik, de ez a hóvastagság még nem alkalmas sportolásra - közölte a helyi sícentrum vezetője szerda kora délután.

Lőrincz László elmondta, hogy noha már vasárnap óta szállingózik kisebb-nagyobb megszakításokkal a hó, csak két-három centiméteres a hótakaró. Hozzátette, hogy az előrejelzések szerint a két ünnep között jelentősebb mennyiségű csapadék eshet, így szilveszter környékén megnyithatják a két felnőtt lesikló pályát.

A sícentrum úgynevezett bébipályáját - a most kezdődő hóágyúzásnak köszönhetően - ennél hamarabb, várhatóan karácsony második napján vehetik birtokba a gyerekek - tette hozzá a sícentrum vezetője.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már ma bejelenthetik Dárdai Pál visszatérését a Hertha felnőtt csapatához

Már ma bejelenthetik Dárdai Pál visszatérését a Hertha felnőtt csapatához

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk