szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A választók ma már nem kíváncsiak az MSZP álláspontjára - reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a szocialista Simon Gábor szombati sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

A szóvivő közleményében úgy fogalmazott: "Mélységesen egyetértünk Simon Gábor kijelentésével: a választók ma már egyáltalán nem kíváncsiak az MSZP álláspontjára".

Simon Gábor, az MSZP választmányi elnöke az általa vezetett testület szombati zárt ülését követő sajtótájékoztatóján egyebek mellett azt mondta: el kell érniük, hogy a választók ismét kíváncsiak legyenek álláspontjukra, ehhez pedig világos választási lehetőségeket kell kínálniuk.

©

A szóvivő közleményében hozzátette, hogy az LMP nem találja helyét a magyar társadalomban és a közéletben, "tisztségviselői kicsinyes módon pozíciókon marakodnak". "Egy ilyen párt ellenzéki munkáját, megszólalásait nehéz komolyan venni, mert magukkal sincsenek tisztában" - áll a szóvivő közleményében.

Szombaton kezdődött az LMP kétnapos kongresszusa, amelynek során a résztvevők egyebek mellett az új frakcióvezető személyéről és a párt szövetségesi politikájáról, a párt szervezetfejlesztéséről is döntenek. Karácsony Gergely, az LMP frakcióvezető-helyettese szombaton úgy fogalmazott: a változások során rendezik belső konfliktusaikat, és megerősítik a belső szolidaritást, ami hatékonyabbá teszi a pártot.

Selmeczi Gabriella közleményét azzal zárta, hogy nem véletlenül bízták az emberek "egy olyan politikai erőre Magyarország gondjainak megoldását, amely a nemzeti összefogás jegyében ma egyedüliként képes arra, hogy stabil, kiszámítható, biztonságos jövőt garantáljon az országnak". "Az LMP nem az emberek érdekét nézi, hanem saját belső problémáival van elfoglalva" - fogalmazott Selmeczi.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orvosa szerint Alekszej Navalnij „bármelyik percben” meghalhat

Orvosa szerint Alekszej Navalnij „bármelyik percben” meghalhat

Íme a hatos lottó nyerőszámai

Íme a hatos lottó nyerőszámai

Novák Katalin szerint a Fidesz „gazdasági érdekek” miatt is barátkozik a „balra tolódott” CDU-val

Novák Katalin szerint a Fidesz „gazdasági érdekek” miatt is barátkozik a „balra tolódott” CDU-val