szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pályázatot ír ki az együtt 2014 mozgalom a logójának megtervezésére.

Az Együtt 2014 Választói Mozgalom pályázatot ír ki a Szolidaritás, a Milla Egyesület és a Haza és Haladás Egyesület összefogásával létrejött mozgalom logójának elkészítésére - közölte a mozgalom a Facebook-oldalán.

Közleményükben emlékeztetnek rá, hogy a mozgalom célja, hogy létrejöjjön egy olyan választói szövetség, amely leváltja a jelenlegi hatalmat, majd az országot az alkotmányosság és a jó kormányzás útjára vezeti.

A pályázatban olyan grafikai munkákat várnak, amely kifejezi az összefogást, a mozgalomban együttműködő felek közös fellépését, egyenrangúságát és a további szervezetek csatlakozásának lehetőségét.

Tipográfiailag azt szeretnék, ha az „Együtt 2014” szöveget jelenítenék meg (mozgalom, szövetség vagy egyéb szervezeti jelleg megjelölése nélkül), a pályamunkákat az [email protected] e-mail címre várják november 16-áig. A nyertesnek díjként a közösség megbecsülését, valamint dicsőséget ajánlottak fel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!