szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ritka filmfelvételen látható Vizoviczki László, a budapesti éjszakai élet jelenleg előzetes letartóztatásban ülő királya - számolt be a Cink.hu.

Egy, a budapesti éjszakai életben forgatott riportfilmben bukkan fel a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Vizoviczki László, amelyről a Cink.hu számolt be. A dolog azért érdekes, mert Vizoviczkiről nagyon kevés nyilvános filmfelvétel és fotó készült. Az 1997-ben készült, Erotic underground című Playboy-filmben Budapestet barátságos helyként ábrázolják, ahol olcsón lehet szexuális szolgáltatáshoz jutni. A riportban felbukkan a fiatal Vizoviczki László, aki akkor a Dolce Vita nevű topless bár tulajdonosa volt, és a felvételen arról beszél, hogy természetesen ha a bárban táncoló lányoknak egy vendég szimpatikus, akkor nem tudja megtiltani nekik, hogy további kalandokba bocsátkozzanak vele. A felvételen feltűnik Kovács Kovi István pornófilmrendező is, aki éppen pornóvideókat árusít. A film teljes egészében az Amazon.com kapható is, de rövid kivonatát a Cink.hu feltöltötte a Youtube-ra is, és a cikken belül megtekinthető.

©

Vizoviczki külseje azóta megváltozott, a legutolsó felvételen, két éve így nézett ki:

©

Vizoviczki Lászlónak számos éjszakai szórakozóhelyben van érdekeltsége, és a gyanú szerint rendőröket fizetett le azért, hogy őt ne, konkurenseit viszont zaklassák a rendőrök. A budapesti éjszakai élet császárának tartott férfi felemelkedéséről és bukásáról itt olvashat bővebben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Deutsch Tamásnak egy néppárti képviselő magyarázta el, mi a különbség a Gestapo és az EU között

Deutsch Tamásnak egy néppárti képviselő magyarázta el, mi a különbség a Gestapo és az EU között

Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

Öt évet kapott a csepeli buszon verekedő utas

Öt évet kapott a csepeli buszon verekedő utas