szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Levélben mondott köszönetet Orbán Viktor kormányfő a Magyar Labdarúgás Fóruma résztvevőinek - közölte a hvg.hu-val a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az orbanviktor.hu-ról elérhető levél tanúsága szerint a miniszterelnök együttműködésre törekvést, nyitottságot tapasztalt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) részéről az elmúlt két évben. Köszönetet mondott azért is, mert a nemzeti együttműködés keretében közösen vezethették be az új sporttámogatási rendszert és a mindennapos testnevelést az iskolákban. Orbán Viktor szerint a tanácskozás résztvevői büszkék lehetnek az utánpótlás-gondozásra is.

"A magyar labdarúgás megújításában, különösképpen a fiatalok képzésében Önök továbbra is számíthatnak Magyarország kormányára és rám személy szerint is" - fogalmazott Orbán Viktor.

A levél végére a miniszterelnök utóiratban még kézírással odabiggyesztette: "Legyen úgy, mint régen volt!".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Legalább 800 ember halt meg a világban, mert elhitte a koronavírusos álhíreket

Legalább 800 ember halt meg a világban, mert elhitte a koronavírusos álhíreket

A rendőrségnél lehet majd bepanaszolni az iskolaőröket

A rendőrségnél lehet majd bepanaszolni az iskolaőröket

Zivatarok miatt másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

Zivatarok miatt másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat