szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Borkai Zsolt január 25-én kért engedélyt a győri közgyűléstől az egy héttel korábbi útjának lebonyolításához, amelyre utólag meg is kapta az engedélyt - írja az Átlátszó.hu.

A győri önkormányzat 2013. január 25-i küzgyálési napirendje szerint Borkai Zsolt javaslatot terjesztett elő Borkai Zsolt polgármester aacheni és malmői útjának utólagos engedélyezésére - idézi a jegyzőkönyvet az Átlátszó.hu. A jegyzőkönyv szerint "mivel a témához sem kérdés, sem hozzászólás nem érkezett, szavazásra bocsátja az előterjesztés szerinti határozati javaslatot. Megállapítja, hogy a Közgyűlés - melynek létszáma 22 fő - 22 igenlő, egyhangú szavazattal a határozatot elfogadta".  A cikk szerzője szerint a hatalom fel sem fogja, hogy az ilyen - jelölöm, kitüntetem magam, utólag személyesen jóváhagyatom a saját utazásom - típusú sztorik hogy csapódnak le a nyilvánosságban, az átlagember fejében. A teljes cikket itt elolvashatja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Észtországban megalakult az új kormánykoalíció

Észtországban megalakult az új kormánykoalíció

64-en haltak meg a koronavírustól vasárnapra

64-en haltak meg a koronavírustól vasárnapra

Állami pénzből bővülhet a fővárosi CT és MR diagnosztikai ellátás

Állami pénzből bővülhet a fővárosi CT és MR diagnosztikai ellátás