szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendszerváltás óta először lesz kormányülés Baranyában, tárgyalnak az Ős-Dráva programról, de a devizahitelesek mentőcsomagjáról is döntés születhet - írja a Dunántúli Napló.

A Dunántúli Napló információja szerint március 20-án Kémesen kihelyezett kormányülést tartanak. A rendszerváltás óta mindeddig nem volt arra példa, hogy Baranyában ülésezett volna a kormány - írja a lap, mely szerint az ülés napirendjén kiemelt szerepet kap az Ős-Dráva programmal kapcsolatos döntés.

Úgy tudják, hogy döntés születhet a közmunkaprogram új feltételeiről, valamint a devizahitelesek újabb mentőcsomagjáról, mindamellett elképzelhető az is, hogy több, Baranyát érintő beruházást és fejlesztést is bejelentenek.

Orbán Viktor egyébként Tiffán Zsoltot, a Baranya Megyei Közgyűlés fideszes elnökét nevezte ki nemrég az Ős-Dráva program összehangolásáért felelős kormánybiztosnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
370 lóerős lett a Cupra Formentor

370 lóerős lett a Cupra Formentor

Majdnem félmillió emberéletet követeltek az időjárási szélsőségek az elmúlt húsz évben

Majdnem félmillió emberéletet követeltek az időjárási szélsőségek az elmúlt húsz évben

Több mint kétszer olyan gyorsan olvad a Föld jege, mint 30 éve

Több mint kétszer olyan gyorsan olvad a Föld jege, mint 30 éve