szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kifosztották a Desperado együttes énekesnőjének és családjának autóját, amikor kislányuknak mutatták meg a Balatont - írta a Blikk.

"Horvátországból jöttünk haza és kitaláltuk, a magyar tengert is megmutatjuk Kittinek. Siófokon a legforgalmasabb parkolóban, a térfigyelő kamera alatt álltunk meg, majd elmentünk egy órára hajókázni" - idézte fel a Blikknek Gábor Bernadett énekesnő

"Amikor visszaértünk a kocsihoz, szembesülnünk kellett vele, hogy a csomagtartóból mindent elvittek. A bőröndöket, a kamerát, a fényképezőgépet, az iratainkat. Hogy magyarázom meg egy négy éves zokogó gyereknek, hogy a kedvenc kis ruhácskáját vagy játékát elvitték a rossz bácsik és már nem kapja vissza?" - tette hozzá a Desperado énekese.

Azt mondta, a rendőrök nem tudtak kimenni helyszínelni, kérték, ők menjenek be a rendőrségre. "A rendőrőrsön kiderült: a kamera nem működik és arra sincs elég kapacitás, hogy az ujjlenyomatokat levegyék az autóról. Azt tanácsolták, ha hazaérünk Debrecenbe vetessük le ott"

"Persze, a hazaúton eleredt az eső! A rendőrök azt mondták, örüljünk, hogy legalább a kocsi megvan. Meg kell mondjam, egy egymillió forint körüli kárnál ez annyira nem vigasztal - tette hozzá Gábor Bernadett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eltáncolták, papírból hajtogatták és bútort is készítettek a Rubik-kockából

Eltáncolták, papírból hajtogatták és bútort is készítettek a Rubik-kockából

Elkezdték felújítani az utat, előkerült 400 sír

Elkezdték felújítani az utat, előkerült 400 sír

Kigyulladt egy családi ház a XV. kerületben, 3 embert mentettek ki a tűzoltók

Kigyulladt egy családi ház a XV. kerületben, 3 embert mentettek ki a tűzoltók