szerző:
MTI/hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az eseményen fölszólal Navracsics Tibor is.

Vannak fiatalok, akik a Balaton Sound-nál vagy a strandolásnál is jobb programot találtak erre a szép hétvégére: részt vesznek a Fidelitas kongresszusán. A Millenárison megrendezett esemény legmagasabb rangú vendége a közigazgatási- és igazságügyi miniszter, de a küldöttek meghallgathatják Ágh Péter elnök valamint Mihalovics Péter választmányi elnök beszédét is.

Az eseményt a Millenárison rendezik meg, és várják rá a fidelitasosok széles tömegeit. Ahogy az elnök köszöntőjében fogalmaz: a Fidelitas tagjai, dolgozzanak bárhol az országban nagyon sokat tettetek azért, hogy a hazánk sikeresebb legyen. Az ő munkájuk is benne van, hogy Magyarország jobban teljesít. „Most olyan időszak előtt állunk, amikor meg kell védeni az elért eredményeket, hogy ne térjünk vissza arra a tévútra és káoszba, amely a Gyurcsány-Bajnai időszakot jellemezte” – írja Ágh Péter.

Tegnap foglalkoztunk vele, hogy az ifjúsági szervezet igen eredeti ötlettel készül a jövő évi ún. választásra: pályázatot írtak ki indulójuk szövegére. Változatlanul arra bíztatjuk olvasóinkat, hogy éljenek e vissza nem térő lehetőséggel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jávor Benedek: A Fidesz sorosozó politikája finanszírozza a gangbang partikat és a jachtokat

Jávor Benedek: A Fidesz sorosozó politikája finanszírozza a gangbang partikat és a jachtokat

Egy háziorvos és egy főnővér is meghalt koronavírusban

Egy háziorvos és egy főnővér is meghalt koronavírusban

A digitalizáció alapjaiban változtatja meg a könyvelői szakmát

A digitalizáció alapjaiban változtatja meg a könyvelői szakmát