szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Nemzeti Nyomozó Irodát jelölték ki, hogy folytassa le a nyomozást abban az ügyben, amelyben Lazáry Viktor szombathelyi fideszes alpolgármestert egy videofelvétel alapján drogfogyasztással gyanúsította meg a helyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére csütörtökön megerősítette a Blikk erről szóló információit.

Czeglédy Csaba, az MSZP helyi frakcióvezetője múlt kedden 48 órás ultimátumot adott az általa akkor még meg nem nevezett városvezetőnek arra, hogy lemondjon tisztségéről, csütörtökön pedig, miután a határidő letelt, a közgyűlés ülésén megnevezte őt, és az interneten nyilvánosságra hozták a felvételt. 

Lazáry Viktor határozottan visszautasította a vádat, majd a szombathelyi Markusovszky Kórházban drogtesztet végeztetett, amely azt igazolta, hogy nem fogyasztott kábítószert. A politikus jelezte: jogi lépéseket tesz az ügyben.

Czeglédy Csaba, a szombathelyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője múlt csütörtökön feljelentést tett a rendőrségen és átadta a birtokába került fényképeket és videofelvételt.

A szombathelyi MSZP-SZTKE-frakció blogján közzétett felvételen az látszik, hogy egy férfi egy irodai helyiségben az asztalról fehér színű port szív fel az orrán keresztül, majd az egyik ujját belenyomja a porba és az anyagot szétkeni a szájában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét

Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét

Egyelőre nem adja le a Zacher-interjú második részét a Szabad Európa, mert az elsőre kiakadtak a minisztériumban

Egyelőre nem adja le a Zacher-interjú második részét a Szabad Európa, mert az elsőre kiakadtak a minisztériumban

Végre megtudhatjuk, mennyi a hétköznapi magyar fizetése

Végre megtudhatjuk, mennyi a hétköznapi magyar fizetése