szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Juhász Péter szerint a Fidesznek nevet kéne változtatnia, Teket Melinda, a szövetség bajai jelöltje eközben följelentést tett.

Ma délelőtt, 11 órakor Juhász Péter tartott sajtótájékoztatót a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt. Az Együtt 2014 társelnöke a Kecskeméti Törvényszék bajai választás ügyében hozott végzését kívánta átadni a kormánypártnak, emlékeztetve a Fideszt arra, hogy a szavazók szervezett szállítása a törvénybe ütközik, és a jövőben is abba fog. Juhász itt azokra a nyilatkozatokra utalt, melyet többek közt Rogán Antal és Kövér László tett a héten, tudniillik, hogy jövőre már megengedett lesz a Bajaihoz hasonló kampányolás.

Juhász mindezt nettó hazugságnak nevezte, és azt javasolta a Fidesznek, hogy változtassák a nevüket „Csaló Antidemokraták Szövetségére”, végül egy általuk gyártott logót is kitűzött a pártszékház kerítésére.

Eközben Baján durvul a helyzet. Teket Melinda baloldali jelölt kampánykörútját változatlanul titokzatos autók kísérik. A jelölt munkatársának elbeszélése szerint, tegnap először egy fekete Volkswagen Polo állt meg a jelölt mellett, amelyből három férfi kamerázott, majd továbbhajtottak. Később egy ugyanolyan, ám ezúttal barnaszínű Polo parkolt le a közelükben, ahonnét szintén jól láthatóan fölvételeket készítettek. A kampányolók közeledésére ez az autó is továbbhajtott, de nemsokára egy harmadik is (immár fehér) kocsi is föltűnt. Ekkor Teket Melinda megkísérelte fölvenni a kapcsolatot a bent ülőkkel, ennek sikertelenségét követően értesítette a rendőrséget, és a nap folyamán följelentést is tett.

A Fidesz illetékeseit mindeddig nem tudtuk elérni, hogy megkérdezzük, van-e információjuk a rejtélyes autókról.

Baján a jövő vasárnap tartanak megismételt választást a 3. sz egyéni önkormányzati választókörzet egyik szavazókörében, amelyben az eredményt a bíróság megsemmisítette.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Körözést adtak ki Kenesei Zoltán ellen

Körözést adtak ki Kenesei Zoltán ellen

Honecker leheletét éreztük ebben a 3500 kilométert futott régi Wartburgban

Honecker leheletét éreztük ebben a 3500 kilométert futott régi Wartburgban

Frissítsen, remek új funkciók érkeztek a Windows böngészőjébe

Frissítsen, remek új funkciók érkeztek a Windows böngészőjébe