szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő szerdán a tőle megszokott kemény szavak kíséretében 72 órát adott a magyar ügyészségnek, hogy "törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja" a Kuruc.info hírportált. Ez a határidő szombat délután lejárt, a weboldal eközben még mindig elérhető.

"A Kuruc.info egy tőről metszett náci szenny(hon)lap. A létezése nettó gyalázat. Förtelmes szövegeikkel nap mint nap nyilvánosan megalázzák az összes tisztességes, becsületes, jóakaratú magyar embert. Egytől egyig mindenkit, akár tud róla, akár nem. A Kuruc.info működése törvénytelen" - írta Deutsch Tamás fideszes EP-kéviselő szerdán a Facebookon .

A politikus a törvények betartatására hivatott intézmények "teljes töketlenségét" okolja amiatt, hogy a Kuruc "háborítatlanul tevékenykedik". Deutsch a plakátüggyel kapcsolatban azt írta: "az elmúlt napokban például mosolyogva óriásplakát helyet béreltek maguknak, óriásplakátot nyomtattak, majd kihelyezték azt a kibérelt helyre és gondolom még áfás számlát is kértek a szolgáltatásokért, mert így van ez rendjén".

"Zavartalanul élik egy náci hírportál dolgos hétköznapjait. Munkaidőn túl pedig szorgalmasan újságírókat illetve általuk zsidónak, cigánynak, buzinak, stb. minősített embereket fenyegetnek, szóval kedvenc szabadidős náci szenvedélyüknek hódolnak" - tette hozzá.

Deutsch szerint "a magyar ügyészség a kétségbeejtő tehetetlenkedésével - évek óta képtelenek kideríteni, kik csinálják ezt a szart - nemes egyszerűséggel szembe köpi Magyarország Alaptörvényét és további, legkevesebb féltucat sarkalatos és más törvényét. A magyar ügyészség nem a jóakaratú emberek, hanem a náci szenny(hon)lap oldalán áll".

"De ami sok, az sok (szívem szerint itt jóval erősebben fogalmaznék, de nem akarok újat húzni K. Olgával)! Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált. Nincs melléduma, nincs egyfelől-másfelől! Tessenek az ügyészségnél azonnal a két hátsó lábukra állni, mert kezemben a kréta és indulok a Legfőbb Ügyészség épületéhez ugróiskolát rajzolni" - írja az EP-képviselő.

Ez a 72 órás határidó most lejárt, a fideszes EP-képviselő Facebook-oldalán egyelőre nincs nyoma arra, hogy most mit tervez lépni, a portál ugyanis még mindig elérhető. Deutsch legutóbb pénteken posztolt, akkor arról írt, hogy folyamatosan üzeneteket hagynak neki a "lelkes fasiszta taplók".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meseország-ügy: Ilyen erővel vicces fiatalok feljelenthetnék a Macbethet is

Meseország-ügy: Ilyen erővel vicces fiatalok feljelenthetnék a Macbethet is

Pataky Attilának és Mészáros Lőrincnek is jutott a Szerencsejáték millióiból

Pataky Attilának és Mészáros Lőrincnek is jutott a Szerencsejáték millióiból

Vlagyimir Putyin –20 fokban merült jéghideg vízbe

Vlagyimir Putyin –20 fokban merült jéghideg vízbe