szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Április 6-a, a választások napján éjfélig tart a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció bojkottja az állami televízióval szemben.

"Tekintettel arra, hogy a köztelevíziónak hazudott Fidesz-híradó továbbra sem felel meg a hiteles és pártatlan hírszolgáltatás minimális feltételeinek sem, ezért a Demokratikus Koalíció április 6-án éjfélig meghosszabbítja az állami televízióval szembeni bojkottját" - közölte a Gyurcsány Ferenc vezette párt.

A DK politikusai továbbra sem vesznek részt az állami tévé műsoraiban, nem hívják meg őket a párt rendezvényeire, a stáb tagjai "nemkívánatos személyek" a párt sajtótájékoztatóin, és interjúkat sem adnak nekik - olvasható közleményükben.

A DK egyébként a Hír Tv-vel is hadban áll: legutóbb egy február 28-i sajtótájékoztatóról tessékelték ki a csatorna munkatársait, arra hivatkozva, hogy nemkívánatosak. Gyurcsány Ferenc akkor azt kérte, csak az maradjon a teremben, aki vállalja, hogy sem a Hír Tv, sem a köztelevízió számára nem ad át a tájékoztatón készülő felvételt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy kísérlet kedvéért trollokat rendelt a NATO

Egy kísérlet kedvéért trollokat rendelt a NATO

Különös cégügylettel vett 800 millióért irodákat a Fidesz Brüsszelben

Különös cégügylettel vett 800 millióért irodákat a Fidesz Brüsszelben

Három észak-magyarországi településen is veszélyes a levegő minősége

Három észak-magyarországi településen is veszélyes a levegő minősége