szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Tv2 Mokka című reggeli műsorának vendége volt Vadai Ágnes, a DK alelnöke, akit Kárász Róbert műsorvezető arról próbált kérdezni, hogyan látják a baloldali pártok Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt szerepét a kampányban. Vadai azonban számon kérte a csatornán, hogy nem tudósítanak a sajtótájékoztatóikról, kampányeseményeikről, ehelyett "a tulajdonosi háttér Fidesz-propagandát nyom", társadalmi célú hirdetésnek álcázva.

A szócsata közvetlen előzménye, hogy a Kúria a múlt kedden eltiltotta a Tv2-t a kormány "Magyarország jobban teljesít" szlogenű hirdetéseinek sugárzásától, mert az a legfőbb bírói fórum szerint politikai reklámnak minősül. A kormány nem adja fel, a szlogen nélkül, de továbbra is adásba küldi a rezsicsökkentést népszerűsítő spotokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat

Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat

Titkosszolgálattal vadásznak majd a hálapénzes orvosokra

Titkosszolgálattal vadásznak majd a hálapénzes orvosokra

Lemond az SZFE HÖK elnöke

Lemond az SZFE HÖK elnöke