szerző:
MTI-OS
Tetszett a cikk?

"Az a hazugságokat terjesztő, Jobbik-ellenes csoport áll plakátjaink szervezett megrongálása mögött, amelyet a Hit Gyülekezete népszerűsít, és bevallottan fideszes és baloldali aktivistákból áll" – közölte Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője.

Lehullt a lepel: a Hit Gyülekezete által összefogott nagykoalíció áll a plakátrongálások mögött – írta kedden közleményben Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője a Hír24 hétfői riportjára hivatkozva.

Nemcsak Hitler-bajusszal hekkelték meg a Jobbik plakátjait
©

"Az a hazugságokat terjesztő, Jobbik-ellenes csoport áll plakátjaink szervezett megrongálása mögött, amelyet a Hit Gyülekezete népszerűsít, és bevallottan fideszes és baloldali aktivistákból áll. Vajon ezt a hetek óta tartó gyűlölködő, vandál, más tulajdona ellen irányuló cselekménysorozatot polgárinak, demokratának tartják-e a nagykoalíciós megbízók, és Krisztushoz méltónak tartja-e a magát keresztényként meghatározó Hit Gyülekezete?" – fogalmazott.

A Jobbik megteszi az ügyben a szükséges jogi lépéseket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Letartóztatták a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait

Letartóztatták a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban - videó

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban - videó