szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Mezőkövesd és Miskolc közötti vonatok menetrendjét is befolyásolja a füzesabonyi vasútállomáson kisikló tehervonat balesete – közölték a Mávinformtól.

Füzesabony és Budapest között menetrend szerint közlekednek már a személyszállító vonatok, Füzesabony és Mezőkövesd között vonatpótló autóbuszokkal lehet utazni, Mezőkövesd és Miskolc, illetve Miskolc és Mezőkövesd között pedig óránként indítanak vonatokat.

A Nyíregyháza, Sátoraljaújhely és Hidasnémeti felé utazóknak át kell szállniuk Miskolcon.

A Debrecen-Nyíregyháza-Szerencs felől érkező InterCity vonatok csak Miskolcig közlekednek, és onnan indulnak vissza Debrecen felé.

Ha valaki lemond az utazásról, az érintett szakaszra megváltott jegyét kezelési költség nélkül visszatérítik, a Miskolc-Füzesabony közötti szakaszon belül utazóknak pedig nem kell megvásárolniuk az IC- és a gyorsvonati pótjegyet.

Füzesabonyban kedden egy 27 vagonból álló, szénport szállító tehervonat négy vagonja kisiklott, majd felborult. A balesetben nem sérült meg senki, de a vasúti pálya több száz méteren megrongálódott, a műszaki mentés és helyreállítás egész éjjel tart majd.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hózáporban teperték földre a pedofilt Győrben - videóval

Hózáporban teperték földre a pedofilt Győrben - videóval

Az ügyészség lezárná az eljárást Salvini ellen

Az ügyészség lezárná az eljárást Salvini ellen

LMP: A miniszterelnök Petry Zsolttal foglalkozik, miközben százezreket hagyott magára

LMP: A miniszterelnök Petry Zsolttal foglalkozik, miközben százezreket hagyott magára