szerző:
hvg.hu

A Fidesz kommunikációs igazgatója maradhat Kocsis Máté, Selmeczi Gabriella pedig megtarthatja szóvivői posztját – értesült a Magyar Nemzet.

Selmeczi Gabriella lehet a továbbiakban is a Fidesz szóvivője, Kocsit Máté pedig a párt kommunikációs igazgatója, amennyiben elfogadják az erről szóló felkérést – értesült a csütörtöki Magyar Nemzet kormányközeli forrásból.

Bár a kormánykommunikációs posztok gazdái több helyen cserélődtek, vannak, akik a helyükön maradhatnak. Kocsist az országgyűlési és az EP-választási kampányban elért sikeréért jutalmazta a folytatás lehetőségével Orbán Viktor pártelnök. A Fidesz vezetése Selmeczi tevékenységével is elégedett, így ő is maradhat posztján.

Kocsis Máté
©

A kormányzati kommunikáció felelősei közül kettős is lecseréltek. Giró-Szász András kormányszóvivő utódja Kurucz Éva volt Hír Tv-s műsorvezető lett, Kumin Ferenc, a nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár szintén nem maradhat a posztján, ugyanis a jövőben New Yorkban lesz főkonzul.

A Fidesz szóvivői közül ketten is távoznak: Hoppál Péter és Zsigó Róbert is államtitkári posztot kapott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!