szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Széles Gábor belátta, hogy az általa megálmodott energiacella még nem alkalmas a sorozatgyártásra – derül ki az mágnás interjújából, amelyet annak az apropóján adott a Forbes magazin magyar kiadásának, hogy a lap a 4. helyre rangsorolta a leggazdagabb magyarok toplistáján.

Nem bánta meg korábbi, az energiacellával kapcsolatos kijelentéseit, még akkor sem, ha mosolyognak rajta, vagy nem értik meg – mondta Széles Gábor a magyar Forbes interjújában.

Széles tavaly "ötszáz éve nem látott magyar konjunktúrát, Orbán Viktornak újabb kétharmados győzelmet" ígért a "gazdasági csodafegyver”, a Széles-cégek által gyártandó "energiacella" segítségével. Egy decemberi interjúban már elismerte, hogy kicsit csúsznak a tervek, akkor azt mondta, "sajnos a nemzetközi kooperációban készülő berendezés fejlesztése lassabban megy, mint gondoltam".

A Magyar Hírlap és az Echo TV tulajdonosától akkor hangzott el az a sok vihart kavaró kijelentés is, miszerint "a magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció".

A Forbesnak most azt mondta, szerinte a kijelentéseinek megvolt a tudományos alapja még akkor is, ha később be kellett látnia, hogy ez a berendezés sorozatgyártásra még nem alkalmas. Hozzátette, egyébként nem érdekli, hogy gúnyolodtak rajta, hiszen annyi pozitívum van az életében. A Békemenettel kapcsolatban például azt mondta, nagyon nagy a rajongótábora, az ő személye legalább 300 ezer embert vonzott be.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MSZP: A Fidesz alamizsnát oszt, kifosztja a nyugdíjasokat

MSZP: A Fidesz alamizsnát oszt, kifosztja a nyugdíjasokat

Tömegbaleset történt az M0-son

Tömegbaleset történt az M0-son

A fenyegetések vagy a belső visszaélések miatt kell Mészároséknak saját biztonsági cég?

A fenyegetések vagy a belső visszaélések miatt kell Mészároséknak saját biztonsági cég?