szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a múlt héten a nemzetbiztonsági bizottság elhatározta, hogy ha már Vida Ildikó NAV-elnököt nem sikerült becsábítani, akkor legalább az amerikai ügyvivőt megpróbálják, de ez sem sikerült.

Nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülésére Andre Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ügyvivője, pedig a múlt héten a bizottság fideszes többsége még nagyon határozottan megszavazta a behívását az e heti ülésre – írja a 444.hu.

A nemzetbiztonsági bizottság szerdán ült össze, aznap, amikor Vida Ildikó NAV-elnök egy lapinterjúban elismerte, hogy ő az egyike azoknak a magyar személyeknek, akiknek az Egyesült Államok korrupciós gyanú miatt nem ad beutazási engedélyt. Vidát is várták a szerdai ülésre, de nem ment el, csak a kommunikációs helyettesét küldte el.

Most hétfőn André Goodfriend sem ment el, ehhez a 444.hu cikke szerint a nemzetbiztonsági bizottságnak együtt kellett volna működnie a külügyi bizottsággal és/vagy a külügyminisztériummal.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Plusz egymilliárd forintot kap a külügy a magyar űrprogramra

Plusz egymilliárd forintot kap a külügy a magyar űrprogramra

A Covid–19 megmutatta, mekkora is az orvoshiány mifelénk

A Covid–19 megmutatta, mekkora is az orvoshiány mifelénk

Az amerikaiak fele azt hiszi, már most 5G-s iPhone-t használ

Az amerikaiak fele azt hiszi, már most 5G-s iPhone-t használ