szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Török Zsolt volt szocialista képviselő a zuglói polgármestertől kapott munkát, rendezvényszervező lesz – közölte a Magyar Nemzet.

A zuglói polgármestertől kapott munkát Török Zsolt – tudta meg a Magyar Nemzet. A volt szocialista országgyűlési képviselő a XIV. kerület tulajdonában álló Cserepes Kulturális Kft.-nél fog dolgozni hétfőtől, rendezvényszervezőként, fizetése havi nettó 206 ezer forint lesz.

Az egykori pártszóvivő a lap szerint a múlt szombaton még a Facebookon panaszkodott, hogy minimálbért keres, mindössze havi 66 ezer forintból él, ami miatt a baloldali összefogást okolta.

A lapnak a PM-es Karácsony Gergely, Zugló polgármestere azt mondta, fellép az ellen, hogy a szocialisták rokonokat és gyanús ügyekbe keveredett potentátokat ültessenek zsíros pozíciókba, de Török Zsolt alkalmazásában nem lát kivetnivalót. Azt mondta, jó szakembernek tartja.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fucsovics elődöntős Rotterdamban

Fucsovics elődöntős Rotterdamban

Az új Honda Legendben már legálisan tévézhet menet közben a sofőr

Az új Honda Legendben már legálisan tévézhet menet közben a sofőr

Ez a különleges pillangó egy elszáradt falevélnek álcázza magát

Ez a különleges pillangó egy elszáradt falevélnek álcázza magát