szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Együtt van Polt Péter legfőbb ügyész lányával Tarsoly Csaba, őrizetbe vett Quaestor-vezér személyi titkára – írja a Blikk. Mikuska Zoltán a Quaestor előtt a Miniszterelnökségnél dolgozott osztályvezetői beosztásban.

Az éjjel őrizetbe vett Quaestor-vezér, Tarsoly Csaba személyi titkára, Mikuska Zoltán a Blikk információi szerint Polt Péter legfőbb ügyész lányával van együtt.

Mikuska Zoltán a Miniszterelnökségről igazolt át a Quaestorhoz, több mint három évvel ezelőtt. A Hivatalos Értesítő szerint 2012 januárjában közös megegyezéssel távozott a kormányzati csúcsszervtől, itt osztályvezetői beosztásban dolgozott.

A Blikk szerint azóta Tarsoly jobbkezének számít a Quaestor-cégcsoportnál.

Mint arról beszámoltunk: házkutatást tartottak Tarsoly Csabánál. A hvg.hu információi szerint a Quaestor-csoport vezetőjét őrizetbe vette a rendőrség és gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítás ellen panasszal élt. Értesüléseinket Papp Gábor, a Quaestor-vezér ügyvédje megerősítette. A rendőrség később közölte: Tarsoly Csaba mellett a két másik ember is őrizetben van már, akiket csütörtökön állítottak elő az ügyben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A nyár közepén ellenőrizték legutóbb a kalandparkot, ahol szörnyethalt egy 15 éves diák

A nyár közepén ellenőrizték legutóbb a kalandparkot, ahol szörnyethalt egy 15 éves diák

Az Antarktiszon is megjelentek a szúnyogok

Az Antarktiszon is megjelentek a szúnyogok

Csak akkor környezettudatos a magyar, ha spórol is vele

Csak akkor környezettudatos a magyar, ha spórol is vele