szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 12 éves lánynál 40 évvel idősebb férfi előbb szexuális tartalmú fotók átküldésére vette rá a lányt, majd egyből zsarolni kezdte azokkal. Mielőtt még sor kerülhetett volna a szexuális kényszerítésre, a lány beavatta a szüleit, ők pedig a rendőrséget. A férfi ellen a napokban zárták le a nyomozást.

Lezárta a nyomozást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság egy jászárokszállási férfi ellen, aki több bűncselekményt követett el egy 12 éves lány sérelmére.

K. Ferenc ellen szexuális kényszerítés bűntett kísérlete, személyes adattal visszaélés vétsége és gyermekpornográfia bűntette miatt nyomozott a rendőrség.

Az 52 éves férfi a gyanú szerint 2014. szeptember 1. és szeptember 9. között az egyik internetes oldalon megismerkedett egy 12 éves lánnyal, akit a levelezések alkalmával arra akart rábírni, hogy küldjön magáról szexuális tartalmú fotókat. A lány egy idő után beadta a derekát és elküldte a kért fényképeket. Ez után a férfi azzal zsarolta, hogy küldjön újabbakat, különben közzéteszi az addig kapott képeket. A férfi a tiltás ellenére feltette az internetre a lányról készült fotókat és azok levételéért szexuális együttlétet követelt.

A kislány ekkor beavatta a szüleit, akik feljelentést tettek az ügyben. A férfit úgy buktatták le, hogy a lány megbeszélt vele egy találkozót a hatvani Kossuth téren, ahol a rendőrök egyből lecsaptak rá.

A pedofilt őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását is.

A rendőrség a nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ideiglenes használatba vételi engedélyt kapott Magyarországon a Szputnyik V vakcina

Ideiglenes használatba vételi engedélyt kapott Magyarországon a Szputnyik V vakcina

„A zene már több száz éve a megértést, a kölcsönös szeretetet szolgálja” – Fischer Iván 70 éves

„A zene már több száz éve a megértést, a kölcsönös szeretetet szolgálja” – Fischer Iván 70 éves

A kormány szerint rémhír, hogy pünkösdig zárva tartanak a szállodák és éttermek

A kormány szerint rémhír, hogy pünkösdig zárva tartanak a szállodák és éttermek